Ettersalg

Dra nytte av våre utmerkede ettersalgstjenester

Unknown

Vedlikehold

Våre dyktige teknikere vil vedlikeholde din SteamBlaster® når tiden er inne. Vedlikehold kan gjøres der du ønsker det eller på verkstedet vårt. Vi kan hente maskinen din, ta oss av vedlikeholdet og levere den til deg når vi er ferdig. Du kan også gjøre en serviceavtale og vente på at vedlikeholdet gjøres eller hente enheten din senere. Etter vedlikehold vil maskinen din bli testet fullt ut for ytelse og sikkerhet. Dette gjør at du kan starte arbeidet igjen, uten bekymringer.

image001 e1608031829122

Funksjonsfeil / Reparasjoner

Vår tekniske serviceavdeling er fullt utstyrt og har de vanligste reservedelene som er nødvendig for å reparere maskinen din i tilfelle funksjonsfeil. Målet vårt er å ha deg i gang igjen på kortest mulig tid. I tilfelle vi ikke har den nødvendige reservedelen kan vi bruke fabrikkens 24-timers service for å få disse delene leverte med ekspresslevering. Vi vil gjøre alt i vår makt for å redusere nedetiden din.

Onderdelen

Deler / Tilbehør

For reservedeler eller tilbehør, ta kontakt med oss.
Vi kjenner maskinen din bedre enn noen, og vi kan tilby et stort utvalg med tilbehør. Hvis du bestiller tilbehør, kan vi montere alt for deg med riktige koblinger og dysestørrelser. Vi sørge for at du har den riktige kvaliteten på filtre og andre reservedeler for å kunne gjøre en utmerket jobb ute i feltet.

Prøv SteamBlaster®

Bli gjerne informert om våre løsninger for leie eller leasing